PRODUKTER FÖR DIGITAL MUSIKÅTERGIVNING

SOtM är ett koreanskt företag som har specialiserat sig på produkter för digitalt inspelad musik. SOtM erbjuder ett omfattande sortiment av kompletta mediaspelare såväl som olika tillbehör som tex. audiofil USB-kort (PCI), LAN-filter, klock-moduler etc. i syfte att avsevärt förbättra ljudkvaliten vid avspelning via PC/Mac.

Nedan har vi endast tagit med mediaspelare ur deras digra sortiment. För en mer detaljerad beskrivning av deras produkter hänvisar vi till vår prislista, alternativt SOtMs hemsida.

sMS-200 Ultra
sMS-200 Ultra är en mini-nätverksspelare som är framtagen i syfte att erbjuda bästa möjliga ljudåtergivning till ett rimligt pris - utan avkall på kvalité. Den finns att få i ett paket med tX-USBultra USB signal regenerator och sPS-500 strömförsörjning.

Den är klar för MPDA, DLNA och SqueezeLite och kommer med en 60 dagars gratis Roon licens.

Se och hör denna intressanta test

sMS-1000SQ Windows Edition

sMS-1000SQ är SOtMs mest avancerade mediaspelare. Denna version är avsedd att användas med Windows operativsystem, vilket gör att den kan förinstalleras med de flesta av marknaden uppspelningsprogram:Roon (specialpris vid köp av SOtM), TIDAL, Qubuz, JRiver, Foobar2000, PowerDVD Etc.

Den kommer förinstallerad med Windows 10 Pro samt AudiophileOptimizer, vilket är ett avancerat optimeringsprogram för Windows. AudiophileOptimizer har tagits fram enkom för att få den absolut bästa möjliga ljudåtergivningen från en mediaspelare - bättre än Linux baserade spelare!

Hårdvaran består av mycket högklassiga komponenter, optimerade för Windows. sMS1000SQ kan även levereras med hårddiskar (tex SSD). Se prislistan. Läs mer om sMS1000SQ på SOtM hemsida.

Konfigurerad för digitala utgångar

Konfigurerad för analoga utgångar (inbyggd DAC)

Konfigurerad för USB utgångarSOtM har ett mycket stort utbud av produkter! Se vidare i vår prislista samt deras hemsida.