SCHWEIZISK KVALITÈ

NAGRA är en Schweizisk tillverkare av elektronik i det absoluta toppskiktet. Företaget grundades för över 60 år sedan med fokus på professionell inspelningsutrustning. År 1997 började man att även ta fram specifika audiofil produkter och man har nu etablerat sig som en av de främsta aktörerna, där särskilt deras HD (High Definition) produkter anses höra till de allra bästa på marknaden.

DET ULTIMATA FÖRSTEGET - NAGRA HD PREAMP

Nagra HD Preamp är en helt ny konstruktion med flera patensökta, unika egenskaper. Trots att det är ett rörbestyckad försteg, har man lyckats att få ner signal-brusförhållandet till makalösa -160 dB. Alltså omkring 20-30 dB lägre än närmaste konkurrent! Man har även lyckats att felfritt återge en fyrkantvåg på 16 (sexton) Hz - vilket inget annat försteg i världen lyckats med!

Detta och många andra enastående konstruktionslösningar ger sammantaget en fullkomligt fantastisk ljudupplevelse! Vi har under de närmare 40 år i branchen aldrig någonsin hört något liknande!

Kontakta oss för provlyssning! Vi har Nagra HD Preamp i vårt lyssningsrum.

Läs mer om HD Preamp på deras hemsida.

OMDÖMEN

Ingen riktig test har ännu gjorts av de ledande high-end tidningarna, men Stereophile skrev detta i januari 2018:

Reportage i Stereophile

DET ULTIMATA SLUTSTEGET - NAGRA HD AMP

Ett ultimat försteg som Nagra HD Preamp bör ju matchas med ett minst lika bra slutsteg. Nagra har därför utveckat ett helt nytt avancerat slutsteg uppbyggt av MOSFET transistorer, stor kapacitansbank och en mycket låg utimpedans vilket medför att den kan driva alla existerande högtalare på markanden.

Läs mer om HD Amp på deras hemsida.

HD Amp